Facebook Toestaan Niet toestaan

SEOLTO onderuit tegen WHS: 5-2

7 februari 2022 12:00

Wim Fase

SEOLTO heeft de herstart van de competitie, met direct een lastige uitwedstrijd bij WHS, helaas niet winnend af weten te sluiten. In Sint-Annaland gingen de manschappen van Frans Ceton met een 5-2 nederlaag huiswaarts.

De destijds gestaakte wedstrijd werd vervolgd met een flitsstart van de thuisclub. Bij de eerste aanval al kreeg Jasper Gunter alle ruimte, om tijdig het balletje breed te leggen op Arvin de Witte: 1-0. Niet veel later schoot de weer in de diepte gelanceerde Gunter door de benen van de doelman de 2-0 binnen. In de tweede helft had Seolto de wind mee en zocht het de aanval, met de aansluitingstreffer van Thomas van der Wal als resultaat.

Even leek de gelijkmaker voor SEOLTO in de lucht te hangen, totdat de Witte de 3-1 onder de lat schoot. Op aangeven van Gunter zorgde Jeremy de Witte voor de 4-1, onmiddellijk gevolgd door de 4-2 van Sebastian Stoop. Drie minuten voor het einde legde Gunter de 5-2 eindstand vast.

Voor de stand veranderde er niet veel. SEOLTO blijft op een verdienstelijke 6e plaats staan.
Om 'veilig' te blijven zijn er echter nog wel wat punten nodig omdat de middenmoot vrij dicht bij elkaar staat.
Komend weekend staat een thuisduel tegen Halsteren op het programma, wellicht een mooie kans om punten te pakken.