Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

SEOLTO 1 - Nieuwsberichten

SEOLTO 1 - Nieuwsberichten

Hoofdtrainer Frans Ceton verlengt contract

18 december 18:15  We hebben door COVID-19 nog niet heel veel van ons Vlaggenschip mogen genieten maar, de succesvolle spelopvatting van ons eerste elftal zal voorlopig nog niet veranderen; Frans Ceton verlengde deze week zijn contract.meer »

183x gelezen

Regenval zet streep door programma SEOLTO 1 & 2

2 december 13:00  Waar eerder Covid-19 voor de nodige besmettingen zorgde, komt daar nu de hevige regenval nog eens bij.meer »

166x gelezen

Voorbeschouwing SEOLTO - Halsteren

17 november 8:45  Komend weekend speelt SEOLTO thuis tegen Halsteren. Voor beide ploegen een interessante ontmoeting. Halsteren zal in het spoor van koploper Prinsenland en nummer twee WHS willen blijven. WHS heeft zelfs qua verliespunten nog de beste papieren en zodoende slaan de drie verenigingen vooralsnog een klein gaatje op de ranglijst. SEOLTO heeft met 9 punten uit 6 wedstrijden een redelijke start maar kan de punten eveneens goed gebruiken om de aansluiting in het linker rijtje te behouden.meer »

240x gelezen

Afgelast: SEOLTO 1 - DHV 1

13 november 10:15  Vanwege de hevige regenval zijn de velden in zeer slechte conditie. De verwachting is dat er de komende uren nog meer regen zal vallen maakt dat de velden er niet beter van worden. Daarom hebben we de wedstrijd van SEOLTO 1 moeten afgelasten.

121x gelezen

Vroegtijdig einde WHS - SEOLTO (0-0) door blessure scheidsrechter

8 november 8:45  Op bezoek bij de huidige koploper, en ook altijd lastige WHS, spelen de manschappen van Frans Ceton een prima eerste half uur. Met twee voetballende ploegen, die elkaar goed in evenwicht hielden, moest de scheidsrechter van dienst helaas na dertig minuten afhaken met een blessure. Het voorstel van de thuisclub om met een clubscheidsrechter verder te spelen, werd door SEOLTO logischerwijs niet akkoord bevonden. Zodoende mag ons Vlaggenschip half december terug om het karwij af te maken...

129x gelezen

Verslag: SEOLTO 1 - De Fendert 1

12 oktober 14:00  Lees hier het verslag van SEOLTO 1 tegen De Federt 1. De foto's volgen later!meer »

217x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!