Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

SEOLTO 1 - Nieuwsberichten

SEOLTO 1 - Nieuwsberichten

Voorbeschouwing: SEOLTO - De Fendert

9 oktober 8:00  3e derby op rij voor SEOLTO Wederom staat er dit weekend een interessant duel op het programma. Na in de eerste competitieronde Klundert te verslaan kwam SEOLTO vorig weekend niet verder dan een gelijkspel, waar er eigenlijk meer in had gezeten. Dit weekend neemt het vlaggenschip het op tegen de Fendert, die een uitstekende competitiestart kennen. meer »

105x gelezen

Voorbereidingsprogramma SEOLTO 1

31 juli 11:15  Het voorbereidingsprogramma van SEOLTO 1 is bekend. meer »

683x gelezen

Contract hoofdtrainer Frans Ceton verlengd.

3 maart 9:45  SEOLTO heeft het contract van hoofdtrainer Frans Ceton met 1 jaar verlengd. Wegens de aanhoudenden Corona perikelen, is er van het huidige seizoen weinig terecht gekomen. Zodoende heeft men besloten om het huidige contract van de trainer open te breken en te verlengen met 1 seizoen.meer »

598x gelezen

Richard Beljaars, al een decennium lang een vriend van de club!

5 oktober 15:00  Beljaars Verzekeringen & Hypotheken is al 10 jaar hoofdsponsor van vv SEOLTO. Namens de club willen wij Richard bedanken voor zijn jarenlange loyaliteit en stelden we hem 10 vragen:meer »

198x gelezen

Voorbeschouwing: Joshua Broeders & Marc van Dam

3 oktober 15:00  Joshua Broeders (SEOLTO 1) en Marc van Dam (SEOLTO 2) Leeftijd: 28 en 20 jaar Aantal jaar selectie: 12 en 3 jaarmeer »

165x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!