Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

NIEUWS

NIEUWS

Tentenkamp 2022: FANTASTISCH!

Gisteren, 24 juni 18:15  Vrijdag 10 juli was de begindag voor het jaarlijkse tentenkamp op ons cluppie. De organisatie had bedacht het met een dag te verlengen en dat is bij iedereen in goede aarde gevallen. Vanaf 16.00 konden de kinderen hun aanmelden en hun tenten opzetten. Een prachtig gezicht was het toen alle 34 tenten op het hoofdveld stonden.meer »

17x gelezen

25 juni: Eindfeest + BBQ

16 juni 11:30  Zaterdag 25 Juni gaan we het einde van het seizoen vieren, zoals we dat jaarlijks traditioneel doen bij v.v. SEOLTO! Zullen we het weer ouderwets gezellig maken en ben jij er ook bij? meer »

340x gelezen

Vrijwilligersdag 2022: dankbaarheid en gezelligheid

15 juni 9:15  Op zondag 12 juni konden we eindelijk weer eens een vrijwilligersdag organiseren. Zo hebben we onze vrijwilligers kunnen bedanken d.m.v. een gezellige dag met elkaar, onder het genot van een hapje en een drankje. meer »

59x gelezen

SEOLTO met opgeheven hoofd de zomerstop in.

11 juni 16:30  Een bliksemstart van Zeelandia en twee penalties vlak na rust, doen SEOLTO de das om. Een eventuele promotie droom kwam helaas snel ten einde maar desalniettemin zijn we trots op onze mannen!meer »

265x gelezen

STAR GROUP wordt Ambassadeur van ons veilig sportklimaat

8 juni 8:30  We zetten de volgende stap in het creëren van een veilig sportklimaat. Hiervoor tekent STAR GROUP een langdurig sponsor contract met SEOLTO.meer »

126x gelezen

SEOLTO PAKT 3e PERIODE!

4 juni 16:00  Na een ruime thuiszege op Tholense Boys (3-0), verzekerd SEOLTO zich van de nacompetitie voor promotie naar de 2e Klasse. Wie had dat bij de start van de competitie, of zelfs een maand geleden nog, gedacht?meer »

455x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!