Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

NIEUWS

NIEUWS

Verslag: SEOLTO 1 - De Fendert 1

12 oktober 14:00  Lees hier het verslag van SEOLTO 1 tegen De Federt 1. De foto's volgen later!meer »

97x gelezen

Voorbeschouwing: SEOLTO - De Fendert

9 oktober 8:00  3e derby op rij voor SEOLTO Wederom staat er dit weekend een interessant duel op het programma. Na in de eerste competitieronde Klundert te verslaan kwam SEOLTO vorig weekend niet verder dan een gelijkspel, waar er eigenlijk meer in had gezeten. Dit weekend neemt het vlaggenschip het op tegen de Fendert, die een uitstekende competitiestart kennen. meer »

105x gelezen

Rabo ClubSupport; Beng je stem uit!

5 oktober 6:00  Ook dit jaar heeft SEOLTO zich ingeschreven voor de Rabo ClubSupport en kun je stemmen middels de Rabo App of wanneer je bent ingelogd op een computer. Stemmen kan vanaf 5 oktober tot en met 25 oktober.meer »

134x gelezen

Werkzaamheden Westrand

29 september 15:45  Aan de Westrand gaan de nodige werkzaamheden plaatsvinden vanaf 11 oktober. Omdat onze club grenst aan de Westrand, brengen we u graag op de hoogte over deze werkzaamheden.meer »

338x gelezen

Corona update (25-09)

23 september 9:30  Voor sportkantines geldt per 25 september dat er voor het zittend nuttigen van eten en drinken in de kantine een coronatoegangsbewijs verplicht is voor iedereen van 13 jaar en ouder. Voor het gebruik van terrassen buiten en het afhalen van eten en drinken op sportaccommodaties is een coronatoegangsbewijs niet verplicht.meer »

174x gelezen

SEOLTO 1 - Klundert 1 voorbeschouwing

23 september 8:45  Dankzij de KNVB en de fantastische indeling die zij ook dit seizoen weer voor de 3e Klasse B in de regio Zuid 1 bedacht hadden, hebben we het voorrecht om dit seizoen een aantal mooie affiches in de agenda te mogen noteren. Zo spelen we dit seizoen streekderby’s tegen De Fendert, Kogelvangers, Zwaluwe, Prinsenland en vandaag tegen Klundert. meer »

162x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!