NIEUWS - v.v. SEOLTO - voetbalvereniging uit Zevenbergen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

NIEUWS

NIEUWS

SEOLTO ontsnapt aan directe degradatie; De Noormannen wacht

30 mei 10:00  Waar SEOLTO-trainer Frans Ceton vooraf verwacht had dat een nederlaag degradatie naar de vierde klasse zou betekenen, kon hij ondanks het verlies opgelucht adem halen. De 1-0 nederlaag tegen Rhoon werd de ploeg uit Zevenbergen niet fataal. Daarvoor mocht het Zwaluwe bedanken, want zij versloegen concurrent Hekelingen met 2-3.meer »

120x gelezen

Wij gaan EUROPA in!!

27 mei 15:45  Het seizoen zit er op, en nu? Enige tijd geleden is het idee ontstaan om met dit team op toernooi in het buitenland te gaan. Dit jaar gaan we hier uitvoering aan geven en is er contact gezocht met Euro-Sportring, een bekende speler op het gebied van het organiseren van voetbaltoernooien door heel Europa. meer »

124x gelezen

SEOLTO ontsnapt in slotfase aan nederlaag: 1-1

20 mei 16:45  Op een vol sportpark De Meeren weet SEOLTO in de allerlaatste minuut nog een gelijkspel uit het vuur te slepen. Met 1-1 is het nog steeds ongekend spannend in de kelder van de competitieā€¦ later meerā€¦

299x gelezen

Sponsoravond MIC groot succes

16 mei 12:15  Bier en Ballen. Zo heette het thema waarmee de sponsoravond voor het 4e MIC toernooi georganiseerd werd. Twee hosts, Chris van Nijnatten en Sjoerd Mossou met daarbij een aantal mooie namen als gasten: Willem van Hanegem, Bjorn van der Doelen en Eus Roovers. De muziekale intermezzo's werden gevuld door Fernando 'Ferry' Lewis... kortom... een top avond!meer »

136x gelezen

SOELTO profiteert niet van rode kaart Groote Lindt: 3-0

15 mei 8:45  Ondanks dat SEOLTO de tweede helft met een mannetje meer stond, is het de mannen van Frans Ceton niet gelukt een resultaat neer te zetten tegen de nummer twee van de competitie.meer »

94x gelezen

Met de bus mee naar Groote Lindt?

8 mei 13:15  Dat kan! Geef je op bij M.Poots via 06 2489 5520 of via mpoots@vhbinfra.nl en reis gratis samen met de spelers en staff mee.😃 De bus vertrekt zaterdag 13 mei om 13:00 uur vanaf ons sportpark en VOL=VOL 👍🏻 Tot zaterdag! 🧡

92x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!