Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

SEOLTO met opgeheven hoofd de zomerstop in.

11 juni 2022 16:30

Een bliksemstart van Zeelandia en twee penalties vlak na rust, doen SEOLTO de das om. Een eventuele promotie droom kwam helaas snel ten einde maar desalniettemin zijn we trots op onze mannen!

In zeven minuten tijd scoorde Zeelandia driemaal. ,,Onze start was goed’, vond Seolto-coach Frans Ceton. ,,Maar ineens waren we het helemaal kwijt en zag je dat Zeelandia ook verschrikkelijk goed kan voetballen en bijna kampioen is geworden.’’ Met name aan de rechterkant van de verdediging konden de Zevenbergenaren het niet bijbenen, zodat Ceton al snel ingreep.

Na een wissel en wat omzettingen kantelde de wedstrijd in het voordeel van de bezoekers. Yannick van Niekerk en Sebastian Stoop zorgden voor een 3-2 ruststand. Twee dubieuze strafschoppen leverden Zeelandia in de tweede helft een 5-2 voorsprong op die niet meer in gevaar kwam, ook al omdat een overtreding van de Zeeuwse goalie op de doorgebroken Yasin Abdulle onbestraft bleef. Ceton stapte snel over het verlies heen. ,,Het is voor ons een mooi seizoen geweest.’’

bron: BN de Stem