Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

SEOLTO PAKT 3e PERIODE!

SEOLTO PAKT 3e PERIODE!

4 juni 2022 16:00


Na een ruime thuiszege op Tholense Boys (3-0), verzekerd SEOLTO zich van de nacompetitie voor promotie naar de 2e Klasse. Wie had dat bij de start van de competitie, of zelfs een maand geleden nog, gedacht?

Een einsprint van jewelste zorgt ervoor dat SEOLTO een felbegeerde plek weet te bemachtigen in de strijd om promotie naar de 2e Klasse, via de nacompetitie. Zeven overwinningen en slechts 2 kleine nederlagen zorgen op doelsaldo voor een tweede plaats in die periode, maar omdat kampioen WHS al verzekerd is van promotie, kan SEOLTO zich klaarmaken voor een mooie bonus.
periode_3_eind.png

Overall is SEOLTO als 5e geëindigd en dat is eveneens een zeer knappe prestatie. De onderlinge verschillen waren ook dit seizoen minimaal en gezien de totale ranglijst kan met met recht spreken van een competitieve 3e Klasse 3B. Leuk detail is dat SEOLTO zich, in ieder geval voor één jaar, kampioen van de Gemeente Moerdijk mag noemen. Het weet 'de buren' van Klundert, Kogelvangers en De Fendert onder zich te houden en dat biedt, gezien de jonge samenstelling van onze selectie, hoop voor de toekomst.
21-22_totaal_eind.png
Tegenstander in de nacompetitie is Zeelandia Middelburg. De 'groen-witten' eindigde, na een teleurstellende 3e periode in de Derde Klasse A, op slechts twee punten van kampioen VCK. Op de laatste speeldag vond de beslissing om de titel plaats (waarin ook Luctor nog meedeed) en ondanks een 8-0 thuiszege op Veere, moesten de mannen van trainer Niek Corré genoegen nemen met een plek in de nacompetitie. Met de vorm zit het bij de tegenstander van onze Oranjehemden dus wel goed, nu is het aan SEOLTO om te laten zien dat het opgewassen is tegen een sterke Zeeuwse tegenstander.

zeelandia_1.png
Zaterdag 11 juni om 14:30 op Sportpark Veersepoort kruisen beide teams de degens. Rond 16:30 weten we of de mannen van trainer Frans Ceton een stapje dichter bij promotie zijn, of dat het seizoen dan toch echt definitief voorbij is.

Namens heel SEOLTO wensen we jullie veel succes toe mannen en geniet ervan!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!