Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

SEOLTO wint, speelt zich veilig en houdt zich op promotie-periode: 2-1

23 mei 2022 8:30

Een lekker lentezonnetje, een vol sportpark, een sfeeractie met veel rook en vuurwerk, een indrukwekkende minuut stilte en een spannende pot voetbal... kortom, een bijzondere voetbal zaterdag.

Het begin is volledig voor SEOLTO en al vroeg in de partij weet Yannick, na een verre uittrap van keeper Ruud, de 1-0 te maken. Kort daarop maakte Sebastian er gelijk 2-0 van, niks aan de hand, zou je zeggen.

Tot de rust golft het spel meer op en neer en maakt SEOLTO het zichzelf moeilijker dan nodig.
Na rust krijgt SEOLTO de ideale mogelijkheid om vanaf de strafschopstip het duel definitief in het slot te gooien, echter verzuimd Chris om het buitenkansje te verzilveren. De eerste keeper van Kogelvangers was daarvoor al vervangen voor een veldspeler en die weet de slap genomen penalty te keren.

Reden voor Kogelvangers om een stapje meer te doen en zowaar krijgt het ook een strafschop die het weet te benutten.
De resterende 16 (!) minuten blessure tijd zijn bloedstollend maar SEOLTO trekt de 2-1 zege echter over de streep en is hiermee veilig.

Onverwacht is de ploeg van trainer Frans Ceton ook ineens de belangrijkste kanshebber voor de derde periodetitel.
,,Een heel andere druk. We gaan zien hoe de jongens daar mee om gaan.’’, aldus Frans.

Volgende week staat de derby tegen De Fendert op het program. Vanaf 14:30 is de aftrap op het gelijnamige sportpark.