De mooiste dag van de week - v.v. SEOLTO - voetbalvereniging uit Zevenbergen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

De mooiste dag van de week

De mooiste dag van de week

28 november 2022 14:00


Zaterdag. 's Ochtends vroeg, soms al om 07.30 uur. Met je zoontje of dochtertje aan de hand door de poort van het sportpark wandelen. Jouw kind gaat doen wat hij of zij het allerliefste doet: voetballen.

Het gemaaide gras, paadjes geveegd, blinkende kantinevloer, de koffie pruttelt.
De kleintjes verzamelen bij het tafelvoetbalspel. Uitgelaten, want eindelijk mogen ze weer. Het is tijd, omkleden.
Kleedkamers schoongemaakt, gesponsorde tassen, shirtjes gewassen, ranja voor de rust staat al klaar. 
Een wedstrijdbespreking à la Louis van Gaal. De trainer heeft zich voorbereid. Daarna vliegensvlug het veld op.
De doelen op z'n plaats, lijnen getrokken, ballen opgepompt, de scheidsrechter strikt z'n veters.
Er wordt gestreden op leven en dood. Schitterende doelpunten en geweldige reddingen van de keepertjes. Einde wedstrijd. Rode wangetjes. Genieten, omdat jouw kind heeft genoten. Misschien zelf daarna de wei in. Na een drukke week lekker sporten. Sliding hier, tackle daar. Plezier met elkqar onder de douche.
Broodje frikadel speciaal met kaas, wie heeft zijn trainingsjack laten liggen, de plannen van het bestuur, het nieuwe scorebord moet op z'n plaats.
 
De lange voetbaldag is klaar. De man met de sleutelbos draait de poort op slot. Zaterdag. De mooiste dag van de week.
 
Jouw kind en/of jijzelf hebben een fantastische dag gehad op de club. Zoals je hebt kunnen lezen is deze dag mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Trainers, leiders, scheidsrechters, de doordeweekse dagploeg, de vrijdagmiddagploeg, gastvrouwen, bingodraaiers, kerstslingerophangers, Sinterklazen, schoonmakers, barpersoneel, wasjuffen, bestuursleden, coördinatoren, manusjes van alles, terreinknechten, sponsoren, ballenoppompers, vlaggenhijsers, EHBO'ers, bouwcommissieleden, marketingrakkers, social media-posters, klussers, ranjainschenkers, poortsluiters, frikadellenverkopers, toernooiorganisatoren, doelsjouwers, lijnentrekkers, wie is zijn trainingsjack vergeten-uitzoekers, scorebord op zijn plaats-zetters en wie ik allemaal nog vergeet.
 
Kortom: v.v. Seolto draait op vrijwilligers. Tijdens MIC 2022 kregen we een geweldig compliment. Wat zijn jullie vrijwilligers enthousiast. Dat maakte ons trots.
 
Maar we kunnen nog veel meer vrijwilligers gebruiken. Sterker nog, dat is hard nodig, want ons cluppie groeit als een malle. Besef dat het voetbalgeluk van jouw kind of jezelf alleen mogelijk is door de massale inzet van de hulptroepen. Dus draag je steentje bij. Er is voor iedereen wat te doen. In de uitvoering, op regelgebied of op strategisch vlak. En je hoeft niet direct al je vrije tijd op te offeren. Hier en daar, zo nu en dan, een uurtje in de week, op projectmatige basis. Alles is bespreekbaar en welkom. We
kunnen een vrijwilligerstaak bieden die bij jou en jouw situatie past. Op zeker.
 
Meld je via deze link of de QR-code aan via Taakie. Dan kun je aangeven waar jouw wensen en kwaliteiten liggen. Bedankt. Tot snel op de club!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!