SEOLTO onderuit in Lage Zwaluwe: 2-1 - v.v. SEOLTO - voetbalvereniging uit Zevenbergen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

SEOLTO onderuit in Lage Zwaluwe: 2-1

SEOLTO onderuit in Lage Zwaluwe: 2-1

4 oktober 2022 14:00

© Pix4Profs/René Schotanus

De eerste wedstrijd van het seizoen, tegen een van de weinige andere Brabantse clubs in de competitie, ging helaas verloren.

Al heel snel in de wedstrijd schoot Koen van der Padt de bal heerlijk achter Zwaluwe-doelman Wesley Dekkers. Een vrije trap ging via de binnenkant van de paal, net onder de kruising, tegen het net. Een paar minuten later herstelde Zwaluwe het evenwicht. Timo Merks kopte de bal langs SEOLTO-doelman Owen van Rosmalen.

In het vervolg van de wedstrijd speelde Zwaluwe in een te laag tempo om SEOLTO uit elkaar te spelen. Twee grote kansen kon de thuisploeg noteren. Uit een corner kopt de thuisploeg uiteindelijk raak; 2-1.

In de slotfase kreeg Seolto nog een grote kans toen keeper Dekkers van Zwaluwe een terugspeelbal bijna met zijn handen pakten, zich op het laatste moment bedacht en de bal snel weg wilde schieten. SEOLTO ving de bal op, maar kon niet meer tot een doeltreffend schot komen.

Zo trok Zwaluwe aan het langste eind en verliet SEOLTO zonder punten het veld (2-1).

Komend weekend staat de volgende wedstrijd al weer op het programma. Dan komt de Dordtse formatie DFC op bezoek op ons mooie sportpark De Meeren. Aftrap is om 15:00 uur, zien we u dan?

(bron: BN de STEM)

Bron: BN de STEM
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!