Grote Clubactie 2022 start 24 september - v.v. SEOLTO - voetbalvereniging uit Zevenbergen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Grote Clubactie 2022 start 24 september

Grote Clubactie 2022 start 24 september

19 september 2022 9:15


Op 24 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Een lot kost € 3,00, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen!

Pupillen en junioren t/m O15

Alle pupillen en junioren t/m O15 ontvangen komende week hun verkoopboekje. Ons advies is om meteen op 24 september te beginnen zodat je andere verkopers voor bent.
 

Verantwoord loten verkopen
Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

O17 & O19
De juniorenteams ontvangen per team een boekje met het verzoek om minimaal twee loten per speler af te nemen. De begeleiding van de teams zullen dit op zich nemen. 

Online verkoop
Ook online kunnen er loten verkocht worden via deze >>link<< 
Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op via deze pagina vanaf 24 september een lot van onze club te kopen.

Senioren
Aan alle seniorenteams zal - zoals gebruikelijk - gevraagd worden (via een digitale machtiging) minimaal 1 Superlot af te nemen. Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Desiree Kieboom zal hierover weer contact met de leiders opnemen. 
logo-gca.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!