Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

SEOLTO pakt volle buit bij NOAD’67: 1-3

7 mei 2022 16:30

Na de 1-0 van NOAD’67 weet Sebas de gelijkmaker te scoren. In het slot maakt Yassin de 1-2 en bevrijdende 1-3, waardoor de broodnodige punten mee de bus in gaan naar Zevenbergen.

"Het mag ook wel eens meezitten". Aldus de hoofdtrainer Frans Ceton die zijn ploeg wederom het duel in positieve zin zag beslissen net voor het eindsignaal. De meegereisde supporters en de sfeeractie heeft zeker bijgedragen aan de 1-3 overwinning uit bij NOAD.

SEOLTO begon sterk en domineerde gelijk vanaf het begin. Tegen de verhoudingen in was het NOAD dat via een omschakelmoment gevaarlijk kon counteren en de 1-0 wist te maken. Verdedigend geen sterk moment voor SEOLTO en een kenmerkend beeld voor veel wedstrijden dit seizoen: zelf het spel maken maar uit de omschakeling of de welbekende Zeeuwse lange bal een doelpunt tegen krijgen. Gelukkig bleef SEOLTO het eigen spel spelen en kon het voor rust de wedstrijd nog in evenwicht brengen. 1-1 ruststand.

De 2e helft kon SEOLTO wat minder het spel maken, maar dit was voor NOAD ook niet weggelegd. NOAD drong aan maar kwam niet tot kansen en bleef herhaaldelijk dezelfde beslissingen nemen (lange bal, overtredingen) die leidde tot balbezit voor SEOLTO. Tot kort voor tijd leken de punten verdeeld te worden, toch was daar Yasin die tot twee keer toe de ruimte achter de verdediging wist te benutten. NOAD nam steeds meer risico en kreeg daarbij twee keer de deksel op de neus. Luidt gejuich en de drie punten konden met de meegereisde supporters en spelers terug mee naar Zevenbergen! Eindstand 1-3.

Dinsdag 10 mei om 20:00 wacht alweer de volgende kluif, namelijk Duiveland thuis op sportpark de Meeren. Gezien de huidige stand van zaken zeker een zespunten wedstrijd. Aansluiting bij de middenmoot of vechten tegen degradatie?