Facebook Toestaan Niet toestaan

Sterke tweede helft net niet genoeg voor SEOLTO tegen DFC: 1-2

10 oktober 2022 16:15

Archiefbeeld. ©Peter Braakman/Pix4profs

Na een vroege 0-2 achterstand na 14 minuten had SEOLTO weinig meer te verliezen. Met deze overtuiging ging men na rust dan ook vol op de aanval en streed het voor elke meter.

En met succes. Na een kwartier in de tweede helft weet SEOLTO via een schitterende individuele actie van Yasin Abdulle de achterstand te verkleinen. Niet veel later spat een poging van SEOLTO nog op de lat uiteen ,maar ondanks de aanhoudende druk weet de thuisploeg helaas niet langszij te komen.

Volgend weekend wacht de uitwedstrijd bij Oud Beijerland. Zaak om de eerste punten van het seizoen te gaan pakken om zo de onderste regionen van de competitie  te verlaten. Succes mannen!