Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

CORONA

CORONA

Corona update (25-09)

23 september 9:30  Voor sportkantines geldt per 25 september dat er voor het zittend nuttigen van eten en drinken in de kantine een coronatoegangsbewijs verplicht is voor iedereen van 13 jaar en ouder. Voor het gebruik van terrassen buiten en het afhalen van eten en drinken op sportaccommodaties is een coronatoegangsbewijs niet verplicht.meer »

175x gelezen

Update: Corona maatregelen (01-09)

1 september 11:00  Nu we weer mogen voetballen en we steeds meer terug gaan naar het "oude" normaal, willen we jullie informeren over de maatregelen omtrent corona bij v.v. SEOLTO. We willen er samen met jullie voor zorgen dat we kunnen blijven voetballen.meer »

346x gelezen

Start Regiocup en maatregelen SEOLTO (Sportpark De Meeren)

4 juni 15:45  Onlangs heeft de KNVB, na lang wachten op de mogelijkheden, besloten om de Regiocup voor jeugdteams tot en met O17 jaar door te laten gaan. Er mogen eindelijk weer eens wedstrijden gespeeld worden tegen ander verenigingen! meer »

286x gelezen

COVID-19 UPDATE IVM TRAINEN JEUGD EN SENIOREN

9 november 8:00  Beste SEOLTO leden en ouders van SEOLTO leden, Corona houdt ons allemaal nog steeds in zijn greep. Vanavond hebben we met het bestuur gesproken over de maatregelen. In de afgelopen maanden hebben we altijd de richtlijnen van de overheid gevolgd en in de afgelopen weken hebben we zelfs de club gesloten ondanks dat er wel wat ruimte was om te voetballen. ⚽️meer »

220x gelezen

SEOLTO blijft gesloten t/m 3 november

31 oktober 13:45  Maandagavond heeft de overheid de nieuwe aangescherpte maatregelen geëvalueerd. Zodoende hebben we met het bestuur gesproken over de maatregelen die we bij onze club gaan aanpassen en die zijn als volgt:meer »

195x gelezen

SEOLTO sluit deuren t/m 25 oktober

15 oktober 11:45  Dinsdagavond heeft de overheid de nieuwe aangescherpte maatregelen aangekondigd. Daarnaast houden we de berichtgeving in Zevenbergen nauw in de gaten. Woensdagavond hebben we met het bestuur gesproken over de maatregelen die we bij onze club gaan nemen en die zijn als volgt:meer »

183x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!