CORONA - v.v. SEOLTO - voetbalvereniging uit Zevenbergen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

CORONA

CORONA

Corona update 15-04:

15 april 12:45  Gelukkig kan er al weer een tijdje gevoetbald worden zonder al te veel maatregelen. De algemeen geldende maatregelen en adviezen blijven uiteraard van kracht. meer »

211x gelezen

We mogen weer! (Corona update 28-01-22)

28 januari 7:45  Spelregels voor sport We mogen weer!! Gelukkig heeft de overheid besloten dat het sporten weer toegestaan is en dat ook publiek welkom is. meer »

450x gelezen

ALV a.s. vrijdag geannuleerd

23 november 14:00  Het zal niemand ontgaan zijn dat we weer in een soort mini-lockdown zitten en weer beperkt zijn in ons doen en laten. Enkele van de maatregelen houden in dat de horeca om 20.00 uur dicht dient te zijn, de anderhalve meter weer gerespecteerd dient te worden en binnen onze kantine dient iedereen een toegangsbewijs via QR code of negatief testbewijs te hebben.meer »

280x gelezen

Corona update: 13-11

17 november 8:00  Het kabinet neemt strengere maatregelen om de sterke stijging van het aantal corona besmettingen terug te dringen en verdere overbelasting van de zorg te voorkomen. Deze maatregelen gelden tot zaterdag 4 december. Op vrijdagavond 3 december wordt de situatie opnieuw beoordeeld.meer »

845x gelezen

Corona update (11-11)

11 november 8:45  "Helaas loopt het aantal corona besmettingen weer op en ook vv SEOLTO is genoodzaakt om de corona maatregelen te volgen en te handhaven. Belangrijkste richtlijn is dat voor iedereen boven de 18 het corona toegangsbewijs noodzakelijk is om toegang te krijgen tot kleedkamers en kantine. Voor toegang tot de kleedkamers voor teams boven de 18 jaar doen we een beroep op de trainers/leiders van de betreffende teams om te controleren op de bewijzen.meer »

251x gelezen

Corona update (25-09)

23 september 9:30  Voor sportkantines geldt per 25 september dat er voor het zittend nuttigen van eten en drinken in de kantine een coronatoegangsbewijs verplicht is voor iedereen van 13 jaar en ouder. Voor het gebruik van terrassen buiten en het afhalen van eten en drinken op sportaccommodaties is een coronatoegangsbewijs niet verplicht.meer »

438x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!