Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

CORONA

CORONA

ALV a.s. vrijdag geannuleerd

23 november 14:00  Het zal niemand ontgaan zijn dat we weer in een soort mini-lockdown zitten en weer beperkt zijn in ons doen en laten. Enkele van de maatregelen houden in dat de horeca om 20.00 uur dicht dient te zijn, de anderhalve meter weer gerespecteerd dient te worden en binnen onze kantine dient iedereen een toegangsbewijs via QR code of negatief testbewijs te hebben.meer »

69x gelezen

Corona update: 13-11

17 november 8:00  Het kabinet neemt strengere maatregelen om de sterke stijging van het aantal corona besmettingen terug te dringen en verdere overbelasting van de zorg te voorkomen. Deze maatregelen gelden tot zaterdag 4 december. Op vrijdagavond 3 december wordt de situatie opnieuw beoordeeld.meer »

671x gelezen

Corona update (11-11)

11 november 8:45  "Helaas loopt het aantal corona besmettingen weer op en ook vv SEOLTO is genoodzaakt om de corona maatregelen te volgen en te handhaven. Belangrijkste richtlijn is dat voor iedereen boven de 18 het corona toegangsbewijs noodzakelijk is om toegang te krijgen tot kleedkamers en kantine. Voor toegang tot de kleedkamers voor teams boven de 18 jaar doen we een beroep op de trainers/leiders van de betreffende teams om te controleren op de bewijzen.meer »

127x gelezen

Corona update (25-09)

23 september 9:30  Voor sportkantines geldt per 25 september dat er voor het zittend nuttigen van eten en drinken in de kantine een coronatoegangsbewijs verplicht is voor iedereen van 13 jaar en ouder. Voor het gebruik van terrassen buiten en het afhalen van eten en drinken op sportaccommodaties is een coronatoegangsbewijs niet verplicht.meer »

267x gelezen

Update: Corona maatregelen (01-09)

1 september 11:00  Nu we weer mogen voetballen en we steeds meer terug gaan naar het "oude" normaal, willen we jullie informeren over de maatregelen omtrent corona bij v.v. SEOLTO. We willen er samen met jullie voor zorgen dat we kunnen blijven voetballen.meer »

375x gelezen

Start Regiocup en maatregelen SEOLTO (Sportpark De Meeren)

4 juni 15:45  Onlangs heeft de KNVB, na lang wachten op de mogelijkheden, besloten om de Regiocup voor jeugdteams tot en met O17 jaar door te laten gaan. Er mogen eindelijk weer eens wedstrijden gespeeld worden tegen ander verenigingen! meer »

327x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!